GZS Katalog živil za javno naročanje

23. SENZORIČNO OCENJEVANJE S PODROČJA PEKARSTVA, SLAŠČIČARSTVA IN TESTENINARSTVA

23. SENZORIČNO OCENJEVANJE S PODROČJA PEKARSTVA, SLAŠČIČARSTVA IN TESTENINARSTVAStrokovni senzorični panel je v šestih dneh ocenil rekordno število izdelkov (246) iz 17 podjetij. Od tega so bili ocenjeni 103 izdelki iz kategorije kruha, 25 izdelkov iz kategorije pekovskega peciva, 43 izdelkov iz kategorije finega pekovskega peciva, 41 izdelkov iz kategorije svežih slaščic v hladni verigi, 12 iz kategorije keksov, 4 izdelki iz kategorije testenin, 7 iz kategorij...

Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o objavah pogodb s področja javnega naročanja, koncesij in javno-zasebnih partnerstev

Pravilnik za javne zavode uvaja obvezno mesečno poročanje o izvedenih transakcijah. V osmem odstavku 3. člena je navedeno:(8) Po objavi informacij iz drugega odstavka tega člena zavezanec mesečno sporoča javno dostopne informacije javnega značaja iz pogodbe o izvedbi javnega naročila, ki se nanašajo na plačilne transakcije iz naslova posameznih objavljenih pogodb, tako da do 18. v mesecu za predpretekli mesec sporoči identifikacijske podatke o prejemniku plačila (naziv, da...

Posvet o javnem naročanju za ponudnike živil

V petek, 9. decembra 2022, s pričetkom ob 9. uri na GZS.

GLAVNE UGOTOVITVE IZ DOGODKA "POSVET O JAVNEM NAROČANJU IN AKTUALNIH PREHRANSKIH TEMAH"

    GLAVNE UGOTOVITVE IZ DOGODKA "POSVET O JAVNEM NAROČANJU IN AKTUALNIH PREHRANSKIH TEMAH" GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je na 60. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni za predstavnike javnih zavodo...

22. SENZORIČNO OCENJEVANJE KRUHA, PEKOVSKEGA PECIVA, FINEGA PEKOVSKEGA PECIVA, KEKSOV, TESTENIN IN SVEŽIH SLAŠČIC V HLADNI VERIGI

V organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij je letos že 22. leto zapored potekalo senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.Strokovni senzorični panel je ocenil 208 izdelkov iz 14 podjetij.Podeljenih je 189 zlatih priznanj, od tega:- 96 v kategoriji kruha,- 29 v kategoriji pekovskega peciva,- 38 v kategoriji finega pekovskega peciva,- 20 v kategoriji svežih slaščic v hladni ...

Živila izboljšane hranilne sestave v Katalogu živil za javno naročanje

Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o javnem naročanju (novela ZJN-3B) prinaša kar nekaj novosti tudi na področju živil.

Novo: Pestra ponudba Kataloga živil na voljo tudi v gostinstvu in turizmu

Od septembra 2020 dalje lahko aplikacijo za naročanje živil uporabljajo tudi gostilne, restavracije, hoteli, ponudniki cateringa in turistične trgovine.

Odloči se ZA: promocija izdelkov izboljšane sestave

Slovensko živilsko industrijo in gostinsko-turistični sektor povezujemo preko spletne kampanje »Odloči se ZA«, s katero potrošnike spodbujamo k uživanju živil izboljšane sestave.

Sprejemamo vaše pobude in vprašanja

Imate pri uporabi Kataloga živil kakršnakoli vprašanja in pobude? Ste našli vse, kar potrebujete ali morda v ponudbi kataloga kaj pogrešate?

Delavnica: Izdelava javnega naročila za živila po vaši meri

Na delavnici vam bomo predstavilo zakonodajo, ki je podlaga za izvedbo postopka javnega naročanja, delovanje spletne aplikacije Katalog živil za javno naročanje, ustrezne načine oblikovanja sklopov za javno naročilo, vključno z izločenimi sklopi.
Page 2 of 3 [2]