GZS Katalog živil za javno naročanje

22. SENZORIČNO OCENJEVANJE KRUHA, PEKOVSKEGA PECIVA, FINEGA PEKOVSKEGA PECIVA, KEKSOV, TESTENIN IN SVEŽIH SLAŠČIC V HLADNI VERIGI

V organizaciji GZS-Zbornice kmetijskih in živilskih podjetij je letos že 22. leto zapored potekalo senzorično ocenjevanje kruha, pekovskega peciva, finega pekovskega peciva, keksov, testenin in svežih slaščic v hladni verigi.

Slika1

Strokovni senzorični panel je ocenil 208 izdelkov iz 14 podjetij.

Podeljenih je 189 zlatih priznanj, od tega:
- 96 v kategoriji kruha,
- 29 v kategoriji pekovskega peciva,
- 38 v kategoriji finega pekovskega peciva,
- 20 v kategoriji svežih slaščic v hladni verigi,
- 3 v kategoriji keksov ter
- 3 v kategoriji testenin.

 

Prejemniki priznanj so podjetja:

  • Conditus d.o.o.
  • Delakorda d.o.o. 
  • Don Don d.o.o.  
  • Hlebček d.o.o.
  • Iz krušne peči d.o.o. 
  • Konditor d.o.o. 
  • Mercator IP d.o.o.
  • Mlinopek d.d. 
  • Mlinotest d.d. 
  • Pekarna Pečjak d.o.o. 
  • PPS-Pekarne Ptuj d.o.o. 
  • Sastela d.o.o.
  • Spar Slovenija d.o.o. 
  • Žito d.o.o.

 

Nabor nagrajenih izdelkov si lahko ogledate TUKAJ.

Nazaj